Már megvásárolhatók a jövő évre szóló parkolóbérletek Székesfehérváron. Erre online és személyesen, a Városgondnokság ügyfélszolgálatán is van lehetőség – olvasható a Városgondnokság honlapján.

A szekesfehervarparkolas.hu oldalon és személyesen, a Városgondnokság Szent Vendel utcai parkolási ügyfélszolgálatán is kiválthatóak a 2024-es évre érvényes, kedvezményes lakossági parkolóbérletek. Érdemes előnyben részesíteni az online vásárlást, hiszen így elkerülhető a sorbanállás, illetve ugyanitt van lehetőség az NFC parkolókártyák feltöltésére, a parkolási pótdíjak befizetésére, valamint az NFC kártyával indított parkolás befejezésére is.

A kedvezményes lakossági parkolóbérlet ára az első autóra továbbra is 6.600 Ft egy teljes évre, a második autóra 11.000 Ft. Online vásárlásánál a forgalmi engedélyt és a lakcímkártyát, illetve céges gépjármű esetén a munkáltatói igazolását személygépjármű magánhasználatáról is fel kell tölteni.

Személyes vásárlás esetén a Városgondnokság Parkolási csoportja kereshető a Szent Vendel u 17/a szám alatt, az alábbi ügyfélfogadási időben:
hétfő, kedd, csütörtök: 8.00-15.30
szerda : 8.00-18.00-ig
péntek: 8.00-13.00-ig

Az idei bérletek 2024. január 31-ig, a jövő évi bérletek pedig 2025. január 31-ig érvényesek.