Megérkezett a tartósan hideg időjárás, ezzel kiemelten fontossá vált, hogy fokozottan figyeljünk kiszolgáltatott embertársainkra! – hívja fel a figyelmet közösségi oldalán Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András. Aki átmeneti szállásra, segítségre szoruló személlyel találkozik, a Kríziskezelő Központot hívhatja a +36 20 957 9410-ös számon.

„Kedves Fehérváriak! Bár ma gyönyörű időnk van, a napsütéssel megérkezett a tartósan hideg időjárás, ezzel kiemelten fontossá vált, hogy fokozottan figyeljünk kiszolgáltatott embertársainkra!

Amennyiben a szabadban tartózkodó, fedél nélküli, átmeneti szállásra, segítségre szoruló személlyel találkoznak, kérem, hogy értesítsék Kríziskezelő Központunkat a téli ügyeleti telefonszámon: +36 20 957 9410

Ha kiszolgáltatott helyzetben lévő, azonnali segítségre szoruló gyermekről, családról van tudomásuk, kérem értesítsék az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központot a +36 80-696-011 -as ügyeleti számon!

Amennyiben közvetlen életveszélyben lévő személyt látnak, természetesen a 112-es segélyhívót kell igénybe venni. Ilyen esetben tisztelettel kérem, hogy a mentő kiérkezéséig feltétlen maradjanak a helyszínen! Köszönöm, vigyázzunk egymásra!”