Amint azt jeleztük már, ezen a héten várható új játékos(ok) igazolásával kapcsolatos bejelentés a Fehérvár FC-nél. Több név is pakliban van, többekkel tárgyalt és tárgyalnak a klub illetékesei, ám a legégetőbb posztra, a középső támadó posztjára különösen fontos legalább egy minőségi érkező, aki átveheti a Fradihoz igazolt Kodro helyét és szerepét. Úgy tűnik, nem akárki, a szupersztár Lionel Messi honfi- és csapattársa, az argentin (olasz állampolgársággal is rendelkező) Nicolás Stefanelli, aki korábban eredményesen játszott a Vidi jelenlegi trénere, Grzelak irányításával az AIK Solna (Stockholm) alakulatában.

Az Inter Miamitól Fehérvárra tartó csatárnak más európai és tengerentúli kérője is akadt, de nagyon úgy fest, a Vidi lesz a befutó, feltéve, ha megfelel az orvosi vizsgálaton és a maradék néhány kisebb részletben megállapodnak a felek.

A jelenleg 1 millió euróra taksált, korábban 2 milliót is érő 29 éves, mindössze 166 cm magas Stefanelli mellett további játékosok érkezése várható még a Sóstón az átigazolási időszak zárásáig, február 14-ig.

(Fotó: AIK Solna)