A Vidi szurkolók megszokhatták, hogy a fehérvári klub és a csapat tagjai év közben és év végén is igyekeznek több fontos ügy mellé odaállni és segíteni. Ezúttal négy darab, szinte egyedi, mérkőzésre készített, dedikált és kereskedelmi forgalomban nem kapható válogatott mezzel segítenének a fehérvári Szent István Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központnak, valamint az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítványnak (ASKA). A teljes bevétel ez a két szervezet kapja meg.

A mezek kikiáltási ára: 40 000 forint, a licitlépcső minimum 20 000 forint.

Az árverés már folyik és december 11., hétfő, 12:00 óráig tart

Fiola Attila dedikált válogatott meze: a remek védő, a Vidi csapatkapitánya a hazai, Bulgária elleni Eb-selejtezőre készített mérkőzésmezét ajánlotta fel. A magyar válogatott óriási sikert elérve, csoportelsőként jutott ki a németországi kontinensviadalra, ahol Svájc, Németország és Skócia ellen harcolhatják majd ki a továbbjutást Fityóék. Fiola Attila mezéért kattins ide!

Nikola Serafimov dedikált válogatott meze: az északmacedón védő a 2022-es Azerbajdzsán elleni felkészülési mérkőzésre készített meccsmezét ajánlotta fel az árverésre. Nikola Serafimov mezéért kattints ide!

Deybi Flores dedikált válogatott meze: A kemény és megalkuvást nem tűrő középső szűrő középpályás a 2023-as CONCACAF Nemzetek Ligája mérkőzésekre készített mérkőzésmezét ajánlotta fel a licitre. A hondurasi válogatott drámai csatában, büntetőkkel szenvedett vereséget a sokkal esélyesebbnek tartott Mexikó ellen az elődöntők során. Deybi már 35 alkalommal viselte a címeres mezt. Deybi Flores mezéért kattints ide!

Tobias Christensen dedikált norvég U20-as válogatott meze: Egyre jobb formába lendül a középpályás, aki eddig minden korosztályos válogatottnak tagja volt. Tobias így egy igazi különlegességet, a 2019-es U20-as világbajnokságra készített meccsmezét ajánlotta fel a jótékony cél érdekében. Középpályásunk mindhárom csoportmeccsen pályára lépett, csapattársa volt többek között egy bizonyos Erling Haaland is. Tobias Christensen mezéért kattints ide!