Vargha Tamás országgyűlési képviselővel közösen nagy értékű adománnyal ajándékozta meg a HEROSZ Fehérvári Állatotthonát az iGenerációért Egyesület. A támogatást pénteken délután adták át a Takarodó úti menhelyen.

Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője, miniszterhelyettes és az iGenerációért Egyesület elnöke, Pletser Ádám közösen látogatták meg a HEROSZ Fehérvári Állatotthonát, ahova nagy mennyiségű eledelt, jutalomfalatokat és az állatok egészségügyi ellátásban fontos bolhairtó szereket vittek. Elmondták, hogy az adományt mintegy 130 ezer forintért vásárolták, ám az AlphaVet Kft-vel közös együttműködésnek köszönhető kedvezményes vétel okán a támogatás ennél nagyobb értékű. A HEROSZ Fehérvári Állatotthonában köszönettel és örömmel fogadták az adományokat, ami sokat jelent az állatok ellátásban, gondozásában.

HEROSZ adomany VT2

Vargha Tamás és Pletser Ádám elmondták: immár harmadik alkalommal nyújtottak segítséget a HEROSZ Állatotthonnak, a mostani akcióval egy korábbi “Ugorj be most!” előadás jótékonysági célját teljesítették, és ezt a bevételt saját forrásból még kiegészítették.

HEROSZ adomany VT3

Krepsz Gyöngyi, a létesítmény vezetője köszönetét fejezte ki a támogatásért. Elmondta, hogy jelenleg mintegy 90 kutyát és ugyanennyi macskát gondoznak. A kutyák száma nem kiemelkedően magas, mert az utóbbi két hétben több állatot sikerült örökbe adni magyar gazdáknak és németországi támogatóknak is, ám a cicák létszáma nagyon sok. Az Állatotthon bejáratánál található adományládába folyamatosan, a nap bármely szakában elhelyezhetőek az ajándékok. Most főleg kölyök állatoknak való konzervekre, immunerősítők szerekre és nedvszívó textíliákra, törölközőkre, meleg takarókra van leginkább szükség.

(ÖKK, fotó: Bácskai Gergely)