A vezetőség ígéretéhez hűen egyre markánsabb, erősebb csapat körvonalazódik a MÁV Előre SC-ST Solar Extraligás női röplabda csapatánál. A nyári időszak elején elköszöntek a keret kétharmadától, kilenc játékos búcsúzott az éppencsak bennmaradt fehérvári klubtól, ám a helyükre egyre több minőségi röpis érkezik, sokat tapasztalt és bizonyított válogatottak, magyar bajnokok, kupagyőztesek, EL-aranyérmesek, köztük olyanok, akik még ifjúsági korúként tagjai voltak Fésüs Irén 2010-es Extraliga 4. helyezett tinicsapatának. Utóbbi vonalat erősíti a legújabb hazatérő, a center Vacsi Evelin!

A sokszoros válogatott, magyar bajnok- és kupagyőztes 2011-ben távozott Fehérvárról. Azóta játszott a BSE, a Vasas, a Nyíregyháza, a Kaposvár, a Haladás és a Balatonfüred színeiben is. Most visszatért oda, ahol minden kezdődött, a MÁV Előréhez, amely a következő idényben éppen vele, valamint az ugyancsak újra Loki mezben szereplő Király-Tálas Zsuzsanna és Orosz Bianka (bár ő egy későbbi Fésüs-generáció tagja) vezetésével ismételheti meg vagy szárnyalhatja túl az immár 13 évvel ezelőtti sikert.

Nem lesz könnyű, mivel talán soha nem volt még olyan kiegyensúlyozott a női mezőny az Extraligában, hiszen bár a Vasas és a Békéscsaba egy kicsit erősebb a többieknél, mögöttük egy erős Balatonfüred, Nyíregyháza, Kaposvár trió jön, egy ugyancsak erős Újpesttel, azaz a legjobb 4 közé jutásért alaposan meg kell dolgoznia az egyre combosabb kerettel rendelkező Lokinak.