Hazai pályán simán, 3-0-ra verte egyik közvetlen riválisát, a Nyíregyházát, így 5 győzelemmel és 1 vereséggel fellépett a címvédő, listavezető Vasas mögé a második helyre a női röplabda Extraliga tabelláján a MÁV Előre Foxconn! Lukasz Przybylak együttese a vártnál könnyebb győzelmet aratott, s acélos önbizalommal várhatja az újabb, a Békéscsaba elleni szerdai (december 6., 18.00) idegenbeli rangadót.

Az első két szettet egyaránt 22-re, a harmadikat pedig szoros végjátékban 24-re húzták be a székesfehérvári hölgyek, akik közül ezúttal is Maia Dvoracek volt a legeredményesebb: az amerikai légiós 16 ponttal keserítette a nyírségieket, de ezúttal a csapat minden tagja remekül helyt állt, nem véletlenül volt maximálian elégedett a derbi után a kék-fehérek lengyel mestere, Lukasz Przybylak:

Elképesztően jó teljesítményt nyújtottak a lányok! Nyilván mindig lehet hibákat találni, de ezúttal megmutatták a minőséget, ami ebben a keretben rejlik. Örülök az ilyen sikereknek, mert nagyon keményen dolgozunk, hogy összecsiszolódjon a csapat. Ezek jó visszajelzések az edzői stábnak és a játékosoknak egyaránt. Ha így folytatjuk a munkát, akkor bármilyen ellenfélre veszélyesek lehetünk