Többek között Bach, Reutter, Rossini és Grandi művei is felcsendülnek a Filharmónia Magyarország Magasztalja lelkem! című komolyzenei koncertjén. Az augusztus 9-én, szerdán a Szent Imre-templomban megrendezésre kerülő hangversenyre már kaphatóak jegyek.

Mizsei-Takács Zsuzsanna énekes és Lakner-Bognár András orgonaművész lép fel augusztus 9-én, szerdán 19.00 órától a Szent Imre-templomban. A Magasztalja lelkem! elnevezésű komolyzenei koncert a Filharmónia Magyarország OrgonaPont 2023 koncertsorozatának részeként kerül megrendezésre. Az est során Bach, Reutter, Mozart, Pergolesi, Grandi, Liszt, Guilmant és Rossini művei csendülnek fel a két művész előadásában.

A jegyek 2900 forintos áron megvásárolhatóak, a diákok és nyugdíjasok számára 10%-os kedvezményt biztosítanak. A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általuk szervezett felnőtt hangversenyekre 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet. A belépők a Jegymester oldalán, ide kattintva, valamint a koncert előtt a helyszínen kaphatóak.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

(ÖKK)