Bruttó 42.593.424 forintból valósultak meg azok a fejlesztések, melynek köszönhetően a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház II. Belgyógyászati Osztálya látványos megújuláson esett át. Az osztály teljes festést, új bútorokat, műpadlócserét, tűzgátló szigetlelést, szennyvízvezeték-átkötést és villanyszerelési korszerűsítést kapott.

Szinte teljesen megújult a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház II. Belgyógyászati Osztálya egy széleskörű összefogásnak köszönhetően, melyben a Sárkányszív futócsapat, több magánszemély, a kórház dolgozói, a Richter Egészségváros-program, Székesfehérvár Önkormányzata, valamint az RM Bútor és a King Bútor Kft. vett részt. Az osztályon a nagy vizesblokkok mellett négy kórterem kapott saját fürdőt, valamint a dolgozói vizesblokkok és az orvosi szoba is megszépült. Az osztály egy új ágytálmosó készülékkel is gazdagodott. A Betegápolásért Alapítványnak köszönhetően az osztály központi oxigént kapott, a kórtermekbe új asztalok és székek kerültek, a fürdőkbe is polcokat szereltek, valamint új nővérpultot is kapott a részleg.

Összességében a teljes festés, az új bútorok, a műpadló cseréje, tűzgátló szigetelés, szennyvízvezeték-átkötés és villanyszerelési munkálatok tették szebbé, korszerűbbé a II. Belgyógyászati Osztályt, melynek dolgozóit az tölti el a legnagyobb örömmel, hogy ennyien érezték fontosnak a célkitűzésüket.