Szombaton reggel elindult a Városgondnokság Vásári licit oldala, ahol 2023. november 3-ig, péntekig tudnak regisztrálni azok a vendéglátósok, akik részt szeretnének venni november 9-én az idei adventi vásár faházainak és elárusító helyeinek online bérleti licitjén. A licit oldalt a teljes átláthatóság miatt hozta létre a Városgondnokság rendezvényszervező csoportja.

Az idei Fehérvári Advent 2023. december 1-jén kezdődik a Belvárosban, a faházakat, elárusító helyeket viszont január 1-ig van lehetőség bérelni, hiszen karácsony után és a Városi Szilveszteren is sokan vannak a Belvárosban.

Az előző években az Adventi vásárra személyes nyílt licitáláson volt lehetősége elnyerni a vendéglátósoknak a faházakat és egyéb elárusító helyeket. Idén ez online történik majd, amihez november 3-ig van lehetőségük regisztrálnia a vendéglátósoknak.

Az ünnepi díszbe öltözött Belvárosban, a négy adventi héten keresztül karácsonyi hangulatú kiskoncertek szórakoztatják a járókelőket. Mesebeli gőzös zakatol a város karácsonyfája alatt, a hétköznapokon pedig a város óvodásai, kisiskolásai adnak műsort az adventi színpadon és nagyon sokan beszélgetnek esténként az ünnepi fényekkel díszített Belvárosban.

Regisztrálni ezen az oldalon tudnak a vendéglátósok: https://vasarilicit.varosgondnoksag.hu/

(ÖKK)