Nagyváriné Feldmüller Ilona, a Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesülete újonnan megválasztott elnöke és segítői jártak a Városházán. A találkozóról közösségi oldalán is beszámolt dr. Cser Palkovics András polgármester, felhívva a figyelmet az egyre többeket érintő cukorbetegség kezelésének fontosságára és a civil szervezet hasznos, segítő munkájára.

A Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesülete (FEMECE) nemrégiben elhunyt vezetője, Benke Anna Piroska helyére Nagyváriné Feldmüller Ilonát választotta meg elnöknek az Egyesület közgyűlése.

Az elnökségi tagokkal közösen bemutatkozó látogatáson jártak a Városházán, ahol dr. Cser Palkovics András polgármesterrel és Östör Annamária egészségügyi, sport- és társadalmi fenntarthatósági tanácsnokkal találkoztak.

A megbeszélés során az új elnök vázolta az egyesület programtervezetét, kérve a városvezetés támogatását.

A találkozóról közösségi oldalán is beszámolt dr. Cser-Palkovics András:

„Nagyváriné Feldmüller Ilona elnök asszonnyal és a Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesülete elnökségi tagjaival találkoztunk.
Nagyon sok embert érint manapság a cukorbetegség, fontos, hogy az orvosok és szakemberek munkáját civil szervezetek és sorstársak is segítsék.
Nemrégiben hunyt el Benke Anna Piroska, az ő emlékét őrizve működik tovább a FEMECE. Elnök asszonynak és segítőinek jó munkát kívánok!
Vigyázzunk egészségünkre és figyeljünk egymásra!”

(ÖKK, fotó: Nagyvári Antal)