Vasárnapra virradóra véget ért a FEZEN Fesztivál az egykori MÁV Előre sporttelepen, a jelenlegi First Fielden (amerikai foci pálya), illetve szomszédságában,. Öt év után tért vissza a legnagyobb fehérvári zenés eseményre a német metal legenda, a Helloween, amely fergeteges koncertet adott a Harman nagyszínpadon. A Fehérvár Színpad retro disco-val búcsúzott. A Village People minden idők talán legismertebb talpalávaló slágerével, a Y. M. C. A-vel és más egykori sikerével hódított.

Nem maradhatott el a frenetikus „Gyuri bácsis” hangulat sem, Korda György és Balász Klári újra elcsábítottak mindenkit a Reptér-re, mint ahogy a titokzatos Lady N-nel is biztosítottak randevút a fehérvári publikum számára. A tombolás természetesen nem maradt el, hihetetlen, hogy az immár a 85. életévét taposó énekeslegenda még kevest mozogva vagy éppen ülve is mekkora energiát áraszt a publikum felé.

FEZEN23 01

e

Véget ért tehát a 2023-as FEZEN, de már lehet hangolni a következőre, a huszonhetedikre, amely 2024-ben július 31. és augusztus 3. között kerül megrendezésre.