Jó ügy mellé állva retro véradást rendez a KASzC Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola. Az intézmény virslivel és üdítővel, valamint értékes nyereményekkel várja december 7-én a véradókat.

December 7-én, csütörtökön 12.00 és 17.00 óra között retro véradást rendez aKASzC Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola az Ady Endre utca 17. szám alatt. A véradókat virslivel és üdítővel várják, a résztvevőktől csak annyit kérnek, feltétlenül vigyék magukkal a személyi igazolványukat, lakcímkártyájukat és TAJ-kártyájukat.

A segítség jó érzésén túl értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak a véradók, hiszen a szervezők tombolát is rendeznek. Többek között kisorsolnak 3×1 hetes Retro menza menüt, 1 csokitortát, 1 havi korlátlan bérletet a Cutler konditerembe, páros belépőjegyet az Arconic-Alba Fehérvár mérkőzésére és a Vörösmarty Színház előadására, továbbá minden véradó 1000 forint kedvezményre jogosult az Árpád Fürdő belépőire.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!