Idén is találkozhatnak a székesfehérvári gyerekek a Mikulással a Belvárosban. A Télapóváró rendezvény 16.00 órakor kezdődik és 18.30 óráig tart a Városház téren, ahol rengeteg színes programmal és újdonságként díszes, kapcsos ezüstkönyvvel várják a családokat.

A Mikulás-várás keretében a Szabad Színház interaktív műsorral köszönti a gyerekeket és szüleiket, nagyszüleiket, hiszen a program mindenkinek szól. Lesz közös éneklés, zenélés, verstanulás, rengeteg játék, többek között manóképző, hógolyódobálás, fenyőszlalom, „csomagot a kéménybe”, virgácsküldés és ajándékszállítás szánkóval.

Újdonság lesz idén a díszes, kapcsos ezüstkönyv, amelybe bekerülhetnek a programra ellátogató gyermekek nevei. A könyv évről évre megmarad, így sok esztendő múlva kedves emlékeket idézhet fel a családokban. A Mikulás természetesen minden gyermeket megajándékoz szaloncukorral.

Közben az Élő adventi naptárban is folytatódik a varázslat. A családok 17.30 órai kezdettel lehetnek részesei annak, hogy ismét kinyílik a Városháza egy ablaka, és mesés történettel ajándékozza meg a téren sétálókat.

Szeretettel hívnak és várnak minden érdeklődőt!