A július nem múlhat el Anna-bál nélkül. A „Nem csak a 20 éveseké a világ” Nyugdíjasklub tizenkilencedik alkalommal rendezi meg hagyományos zenés-táncos nosztalgia délutánját 2023. július 22-én, szombaton 15 órától a Felsővárosi Közösségi Házban, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központtal együttműködve.

A „Nem csak a 20 éveseké a világ” Nyugdíjasklub tagjai az elnökük, Bognár Mária vezetésével csütörtökönként találkoznak a Felsővárosi Közösségi Házban, a Havranek József utcában, megülnek minden ünnepet és jeles napot. A következő jeles napra, a júliusi Anna-bálra nem csak a nyugdíjasklub tagjait várják, szeretettel hívják meg a környéken élő mulatni, nosztalgiázni vágyókat is.

A felsővárosi táncos nosztalgia délutánon a kitűnő zenéről a közkedvelt Páli István (Pusi) gondoskodik majd, és természetesen nem marad el a Szépkorúak szépének megválasztása sem. A hölgyeknek érdemes idén is a legszebb ruhájukat felölteni, mert az urak elismerő szavain túl az udvarhölgyek és a bálkirálynő az esten jutalmat is kapnak. A rendezvény díszvendége Mészáros János Elek magánénekes.

Az 1 000 forintos belépőjegyek megvásárolhatók a helyszínen, a Felsővárosi Közösségi Házban (Székesfehérvár, Havranek József utca 27.) a rendezvény napján, 2023. július 22-én, szombaton 14 órától. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik a batyus bálon.

Az érdeklődők az eseményről további információt Bognár Mária elnöktől kérhetnek a +3630/852-8617 telefonszámon.

(ÖKK)