Nicolás Stefanelli érkeztével még nem tekinthető komplettnek a labdarúgó NB I tavaszi szakaszát a 3. helyről váró Fehérvár FC. Az argentin támadó mellett érkezhet még játékos a támadásokat segítő és/vagy a szűrő pozícióba is. Úgy tudjuk, 3-4 komoly tárgyalás folyik még a kiszemeltekkel, akik közé mai szerződésbontásával komolyan „feliratkozott” Sigér Dávid, a Ferencvárostól távozó válogatott középpályás.

Sigérrel több szempontból is jól járna a Vidi. Részint személyében nem zsákbamacskát, sokat bizonyított, a magyar mezőnyt jól ismerő játékost igazolna, aki mentalitásával és univerzalitásával is hasznos lenne, hiszen tud játszani szűrőként és a támadásokat segítő középpályás ként is, ráadásul a támadások szervezésében sem éppen utolsó, így Kalmár felépüléséig őt is tudná valamilyen mértékben pótolni.

Mivel a bajnokság a Vidi számára szombaton 12.30-kor Zalaegerszegen folytatódik, akár már pénteken eldőlhet ez a „háttérmeccs”. Mint ahogy a többi is, mert a „kalapban” van még egy szlovéniai támadó, a Vidivel már előszerződést is kötő, de várhatóan csak nyáron érkező angol szűrő, egy utánpótlás válogatott támadó, és az ukrán Haratin is, aki ugyancsak Fradista múlttal lengyel kitérőt követően érkezhetne, de utóbbi két játékos meglepetés volna, ha Fehérváron kötne most ki, főleg, hogy mindketten még élő szerződéssel rendelkeznek klubjaikban, a bő lére eresztett költekezés időszaka pedig már elmúlt a Vidinél…

Rajtuk kívül is akadnak még kiszemeltek, de közülük várható, hogy kikerül a következő 1-2 érkező. A komolyabb bajnokságokban ma éjfélkor bezár az átigazolási piac, de nálunk még két hétig lehet igazolni. Ez azt jelenti, hogy Dobson sorsa ma éjfélig biztosan el kell, hogy dőljön, ez pedig befolyásolhatja a „Sigér sztorit” is.