Október 1-én, vasárnap évadnyitó eseményt rendez a Vörösmarty Színház. Sok izgalmas programmal, műsorral és kedvezményekkel várják a nézőket!

A programok helyszínei: a színház előcsarnoka, kültéri színpad az épület előtti téren és a színházi büfé terasza.

Az esemény házigazdái:
Váradi Eszter Sára és Andrássy Máté

A menetrend részletei:

9:30 – Az évad ritmusa
Rovó Tamás és a Megadance Székesfehérvári Táncszínház egyesület különleges táncelőadása

9:30 – Kulisszajárás, 1. turnus – BETELT
Barangoljuk be közösen a színház minden zegzugát! A túrán megismerhetik a színház történetét és betekintést nyerhetnek az épület legeldugottabb sarkába is, ráadásul mindezt mesebeli módon: úton-útfélen megjelennek a Csongor és Tünde szereplői, sőt a túra vezetője is az egyik Ördög lesz a történetből. A túrát Imre Krisztián és Várkonyi Éva vezeti, a kulisszák közt pedig a legmeglepőbb helyeken tűnik majd fel Gáspár Sándor, Kricsár Kamill, Kuna Károly, Sarádi Zsolt, Trokán Péter és Varga Mária.
A kulisszajárás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A túrák kapacitása 25 fő/turnus.

10:00 – Adom az évadot
Improvizációs játék, amelyet a színház színészei adnak elő. A társulat tagjai különböző helyzetekben, különböző jelmezekben, különböző szerepeket játszanak el, mindezt pedig a szemünk láttára élőben alkotják meg. A rögtönzés mesterei: Ballér Bianka, Kerkay Rita, Kiss Diána Magdolna és Kovács Tamás.

11:00 – Kulisszajárás, 2. turnus – BETELT

11:00 – Kár itt minden dumáért

Az esemény fináléja egy zenés műsor a Vörösmarty Színház legnagyobb sikereiből. Felcsendülnek klasszikusok a Csókos asszony, Mágnás Miska, Ájlávjú, Padlás, Fame és Anconai szerelmesek című előadásokból.
Akik énekelnek: Andrássy Máté, Egyed Attila, Imre Krisztián, Kelemen István, Keller János, Kiss Diána Magdolna, Kozáry Ferenc, Ladányi Júlia és Váradi Eszter Sára.
A műsort Váradi Eszter Sára állította össze.

A  zenés kavalkád közben a közönségnek lehetősége van előadásjegyeket is nyerni! Minden szám között elhangzik majd egy kérdés, és aki leggyorsabban tudja a választ, jegy vouchert kap, amit az évad egész ideje alatt beválthat egy tetszőleges előadásra.

Kedvezmények:

Egész napos kedvezmény jegyvásárlás esetén:
Az esemény folyamán minden megvásárolt előadásjegyre 15%-os kedvezményt biztosítunk!

Szelfi-pont
Fél 10-től az évadnyitó buli egész ideje alatt lehetőség nyílik fotózkodni színészeinkkel a jegypénztár mellett kihelyezett szelfi-ponton! Színészeink beosztása:

09:30-10:00 Krisztik Csaba
10:00-10:30 Ladányi Júlia
10:30-11:00 Egyed Attila
11:00-11:30 Sághy Tamás
11:30-12:00 Kovács Tamás

Sőt, az elkészült képpel még egy 15%-os kupont is lehet nyerni – az egész napos jegyár kedvezményen felül. Ehhez nem kell mást tenni, csupán megosztani a szelfi-pontnál készült fotót Facebookon vagy Instagramon, megjelölni a színházat (@vorosmartyszinhaz), valamint használni az #összetartozunk hashtaget! Ezek után, ha felmutatja az elkészült bejegyzést vagy sztorit kollégáinknak a jegypénztárnál, máris megkapja a 15%-os kedvezmény kupont. A kupon bármelyik előadásunkra beváltható az évad folyamán.

Nyerd vissza bérleted árát!
Érdemes lesz bérletet is vásárolni a nap folyamán, ugyanis egy szerencsés Nézőnk visszanyerheti a befizetett összeget! A sorsolást a program végén tartjuk, nagyjából 15:00-kor.

Lecsó kóstolás a színészekkel

Akik 9:30 és 12:00 között vásárolnak jegyet vagy bérletet, lehetőségük lesz megkóstolni a Vörösmarty Színház lecsóját a társulat tagjaival a színházi büfé teraszán.
Jelezze igényét vásárláskor a jegypénztárnál, kollégáinktól pedig kapni fog egy ‘lecsó kóstoló kupont’. Ezek után térjen vissza 12:30-kor, mutassa be kuponját és kollégáink felkísérik a lecsó kóstolás helyszínére.

FIGYELEM! Minden felsorolt kedvezmény kizárólag a személyes jegy- és bérletvásárlásra vonatkozik, az online vásárlásra nem.