Az Óbudai Egyetemen is elkezdődik az új tanév szeptemberben. Két székesfehérvári karon minden eddiginél több, összesen 381 új hallgató kezdheti meg a tanulmányait, akiknek dr. Cser-Palkovics András polgármester közösségi oldalán közzétett bejegyzésében kívánt szép, hasznos és élményekben gazdag egyetemi éveket.

Magyarország egyik legnagyobb felsőoktatási intézményében, az Óbudai Egyetemen mintegy 12 ezer hallgató végzi tanulmányait budapesti és több vidéki campuson, így Székesfehérváron is. Az intézmény piacképes, gyakorlatorientált képzéseket kínál a hallgatóinak. A korábban lezajlott felvételi, majd a pótfelvételi eljárásból kiderült, hogy a székesfehérvári karok népszerűsége egyre növekszik.

Minden eddiginél több, összesen 381 új hallgató kezdheti meg tanulmányait az Óbudai Egyetem székesfehérvári képzésein szeptemberben, a pótfelvételi keretében felvett fiatalokkal kiegészülve. Az Alba Regia Műszaki Kar alap- és mesterképzésein 188 fő nappali tagozaton, 130 fő pedig levelezőn kezdi meg tanulmányait. A most először a Keleti Károly Gazdasági Kar által indított gazdálkodás és menedzsment szakra 41-en nappali, 22-en levelező formában nyertek felvételt.

Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András közösségi oldalán kívánt szép, hasznos és élményekben gazdag egyetemi éveket a fiataloknak.

(ÖKK)