Kiválóan teljesített a Magyar Atlétikai Szövetség Csapatbajnokságának 2. Divíziójában az ARAK, ám a fehérvári fiatalok végül hajszállal, mindössze 4,5 ponttal maradtak le a legfelső osztályba jutástól a Szegedi VSE ellenében. Az ARAK 40,5, az SZVSE 405 ponttal zárt a 4., illetve a 3. helyen a 16 egyesületet tömörítő mezőnyben, ahonnan az első három került egy divízióval feljebb.

A kétnapos viadalon javarészt Tölgyesi Előd és Varga Tamás által trenírozott csapat tagjai 3 versenyszámban (Férfi 100 méteres síkfutás – Szabó Dániel, 4×100 m-es váltó – Szabó, Tatai, Bolla G.,Blaumann, női 4×400 méteres váló – Enesei, Nyakas, Ritter, Tárkányi, Szabó G.) végeztek az első, hétben a 2., s kettőben a 3. helyen. Egyénekre bontva Szabó Dániel két első, Enesei Rita két második és egy első, Blaumann Marcell egy első és egy második, Tatai Zalán, Bolla Gergő, Nyakas Veronika, Tárkányi Abigél és Szabó Gréta 1-1 első, Hujber Zsófi két második, Rotter Lola egy első és egy harmadik, Kerék Patrik (a képen) egy 2., Trenka Ádám egy 3. helyezéssel járult hozzá a szép csapateredményhez.

A másik érintett székesfehérvári egyesület, a 3. Divízióban érdekelt Honvéd Szondi SE nem indított versenyzőt a fináléban (csak gyaloglói és hosszútávfutói vannak), így nem szerzett pontot sem és a 13. helyen a mezőny végén zárt. Az összes klubot mérlegre téve az ARAK a 20., a Szondi a 45. lett.

Az 1. Divíziót, egyben az összesített Csapatbajnokságot a Budapesti Honvéd nyerte meg, a MATE-GEAC és a Ferencváros előtt.