Az alap- és mesterszakokat követően most augusztus 31-i jelentkezési határidővel közel 30 szakirányú továbbképzési szakkal várja a Kodolányi János Egyetem a már diplomás jelentkezőket pedagógia; szociális, családvédelem, mentálhigéna; HR; szakfordító és tolmács, valamint egyéb területekre. Szakmai fejlődés vagy átképzés: mindenki megtalálhatja a számítását. A szakok döntő többsége online, otthonról is elvégezhető, amivel időt és pénzt is lehet spórolni. Pedagógusoknak akár két félév alatt is elvégezhető online – közoktatási vezető és szakvizsga szakképesítést adó – továbbképzések is elérhetőek!

Az elmúlt években sok akadállyal kellett a társadalomnak szembenéznie, a Kodolányi János Egyetem viszont töretlenül hisz benne, hogy a fejlődés és a megújulás alapja a tanulás. A tudás az egyetlen olyan értékünk, amivel magabiztosan nézhetünk szembe még a bizonytalan jövővel is.

A Kodolányi Felnőttképzési Központja 1996-ban kezdte meg működését, az elmúlt évtizedekben pedig folyamatosan arra törekedett, hogy a KJE-n megszerzett oklevél hosszú távon piacképes legyen, valamint naprakész tudást tükrözzön. Az intézmény innovatív és sikeres működését mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a 2023/24-es tanévre az általános felvételi eljárásban a tavalyihoz képest 2,5-szeresére emelkedett a felvételt nyert jelentkezők száma.

Munka és/vagy család mellett nincs idő tanulásra?

A Kodolányi János Egyetemen a 2023/24-es tanévben a szakirányú továbbképzési szakok online indulnak, így a tanulmányok kényelmesen otthonról is elvégezhetőek. Kivételt képeznek ez alól a szakfordítói és tolmács kurzusok, amelyek teljesítéséhez előre meghatározott, de minimális számú konzultáción szükséges részt vennie a hallgatóknak. Az intézmény rugalmas online oktatásának köszönhetően a tanulmányok alatt úgy osztja be az idejét a hallgató, ahogy az neki a legjobban megfelel.

Szakirányú továbbképzési szakok listája az alábbi linken érhető el:
https://www.kodolanyi.hu/tovabbkepzes/szakiranyu-tovabbkepzes