A tavalyi év sikerén felbuzdulva idén ismét szeretne bekerülni a fehérvári kórház a a BioTechUSA NN Ultrabalaton Charity Programjába. Ehhez azonban a fehérváriak segítsége is szükséges. Egy kommenttel tudja bárki segíteni az egészségügyi intézményt vasárnap estig.

Ebben az évben is elindult a BioTechUSA NN Ultrabalaton Charity Program. Tavaly az akciónak köszönhetően újulhatott meg a kórház II. Belgyógyászati Osztálya. Idén az egészségügyi intézmény szeretne színes programokkal és sportbemutatókkal teli családi napot szervezni munkatársainak, megköszönve ezzel is áldozatos munkájukat! Ennek megvalósításához azonban ismét a fehérváriak segítségére van szükség.

Első körben az a cél, hogy minél többen a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház nevét írják be a kommentek közé EZEN Facebook cikk alá.

Minderre azért van szükség, mert később a kapott kommentek alapján a szervezők döntik el, melyik az a hat intézmény, melyeket kiválasztanak majd az ajánlások alapján az akcióban történő részvételre.