Egy tál meleg étellel és a támogatók által felajánlott tartós élelmiszerrel készül a Fehérvári Heti Betevő csapata a július 23-i ételosztásra. A segítő szándékúak gyümölccsel, süteménnyel tehetik még bőségesebbé az adományt. Emellett a rászoruló családok támogatására tanszergyűjtést is kezdeményeznek.

Új vagy jó állapotban lévő, használt tanszereket gyűjt a Fehérvári Heti Betevő csapata, amivel rászoruló családok gyermekeinek iskolakezdését szeretnék megkönnyíteni. A kezdeményezéshez magánszemélyek és vállalatok is csatlakozhatnak. A júliusi és az augusztusi ételosztásokon köszönettel fogadják új, illetve jó állapotú tanszereket: az iskolatáskáktól a színes ceruzákon, füzeteken át a számológéptől, a körzőn és vonalzókon át az uzsonnás dobozokig mindenféle eszköz fontos támogatás lehet a rászorulóknak.

Július 23-án, vasárnap 10 órától várják a támogatókat, akiknek köszönhetően a Fehérvári Heti Betevő önkéntesei az egy tál meleg étel mellé tartós élelmiszert, süteményt és gyümölcsöt is adhat vendégeiknek.

(ÖKK)