Február 18-án, vasárnap folytatódik a Sóstó Vadvédelmi Központ népszerű programsorozata, a Vadvasárnap. Az eseményen állatorvosi bemutatókat, szakmai koordinátorok által tartott ismeretterjesztő előadást, valamint akár madárgyűrűzést is láthatnak a látogatók.

Folytatódik a Sóstó Vadvédelmi Központ szakmai bemutatókat, szakvezetéseket és állatorvosi bemutatókat tartalmazó Vadvasárnap című programja. A programsorozat következő alkalmával a résztvevők a Központ állatorvosai által betekintést nyújtanak a mindennapi feladatokba, valamint bemutatnak korábbi különleges eseteket. Az orvosi bemutatók után a Vadvédelmi Központ szakemberei vezetik körbe a jelenlévőket, megfelelő időjárás esetén pedig madárgyűrűző bemutató is színesíti a programot.

A részvételi díj felnőttek számára 1200, nyugdíjasok és diákok részére 600 forint. 3 éves kor alatt ingyenes a belépés ingyenes. Az eseményre regisztrálni a Sóstó Látogatóközpont honlapján, ide kattintva lehetséges.

A Sóstó Vadvédelmi Központ érdekes állatmentő tevékenységével az online térben is megismerkedhetnek, miután a Központ szakemberei közösségi oldalukon rendszeresen bepillantást engednek munkájukba.