Megkapta a hatósági engedélyeket a város új, multifunkcionális sportcsarnoka, az Alba Aréna. A hírt dr. Cser-Palkovics András polgármester közösségi oldalán tette közzé, ahol azt is bejelentette, hogy a jövő héten nyílt napokat szerveznek, ahol minden érdeklődő bejárhatja az új arénát, hamarosan pedig az avatóról is további információkat osztanak meg.

„Megvannak az Alba Aréna hatósági engedélyei. A megnyitó előtt nyílt napokat tartunk, amikor belülről is mindenki szabadon megnézheti ezt a fantasztikus létesítményt! A nyílt napok időpontja: február 23-24.

Az Alba Aréna elkészült és megkapta a szükséges hatósági engedélyeit.

Szeretnénk, ha minden fehérvári közösen vehetné birtokba a csarnokot, ezért február 23-án 14 és 20 óra között, majd február 24-én 9 és 20 óra között a teljes aréna bejárható lesz minden érdeklődő számára!

Az Aréna hivatalos avatójára, első meccsére vonatkozóan hamarosan minden részletet nyilvánosságra hozunk, ideértve a jegyekre vonatkozó információkat is.

Sokan kérdezték, hogy lesz-e közönségkorira lehetőség az Alba Arénában? Igen, lesz. Hamarosan ezek időpontjait is nyilvánosságra hozzuk majd.

Találkozzunk tehát február 23-án és 24-én a csarnokban, járjuk be együtt városunk legújabb közösségi fellegvárát!”

dr. Cser-Palkovics András
polgármester

(ÖKK)