Ismét bemutatják a Bor, mámor, szerelem című zenés darabot Tác-Gársiumban, a Hadrianus-színpadon. A szeptember 9-én, szombaton 20.00 órakor kezdődő eseményre online lehet jegyeket váltani.

Az Értékmentők csapata szervezésében érkezik ismét a Hadrianus-színpadra a Bor, mámor, szerelem című bemutató, amely töretlen népszerűségnek örvend.

Bepillanthatunk egy kis vidéki fogadó életébe, ahol senki nem az, akinek látszik. Szerelmi és egyéb bonyodalmak egész sorozatát kísérhetjük figyelemmel, a végére azonban minden kiderül. Ám amíg a szálak bogozódnak, a legnagyobb operettslágerek csendülnek fel – mint például az  Önről álmodtam megint…, A jányok a jányok…, Te rongyos élet…, Szép város Kolozsvár

Nótázzon, szórakozzon velünk! Szereplők: Füredi Nikolett, Váradi Eszter Sára, Závodszky Noémi, Buch Tibor, Juhász Illés, Keller János, Tűzkő Sándor, Horváth Elemér, Horváth Péter. A közönség válthat normál belépőt és asztaljegyet is – ez utóbbit maximum 5 fő erejéig – a www.ertekmentok.hu/esemenyek weboldalon.

(ÖKK)