Már több mint tízezer székesfehérvári nyugdíjas kapta meg a határozatot arról, hogy hamarosan megérkezik a nekik járó tízezer forintos települési támogatás – számolt be közösségi oldalán dr. Cser-Palkovics András polgármester.

„Immár több mint tízezer fehérvári nyugdíjas kapta meg a határozatot arról, hogy hamarosan megérkezik a nekik járó tízezer forintos települési támogatás.

Nagyon köszönöm a hatósági főosztályon dolgozó kollégáimnak a rengeteg hétvégi túlórával járó, kitartó munkát, melyet a sok ezer kérelem elbírálása igényel!

Biztatom minden 65 éven felüli, fehérvári lakóhellyel rendelkező polgárunkat, hogy éljen a lehetőséggel és adja be támogatási kérelmét! A kérelem azért szükséges, hogy önkormányzatként adómentesen nyújthassuk a 10 ezer forintos támogatást!

Idén a támogatáshoz csatoltunk egy levelet is, melyben időskorú polgáraink figyelmét felhívjuk a városban működő, a társaság mellett rengeteg programot és élményt nyújtó nyugdíjas klubokra is. A levél tartalmazza a klubok listáját, minden további kérdést, érdeklődést kollégáim várnak a 06-22-537-197-es telefonszámon, vagy a parbeszed@szekesfehervar.hu e-mail címen!

dr. Cser-Palkovics András
polgármester”