„Tájékoztató az önkormányzatot, intézményeit, közszolgáltatásait érintő energiahelyzetről” napirenddel közmeghallgatást tartott Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése a Városháza Dísztermében pénteken.

Közmeghallgatást tartott Székesfehérvár képviselőtestülete pénteken. Ennek keretében kért szót a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség elnökségi tagja, korelnöke, Csog Imre. Ismertetőjében elhangzott, a Szövetség idén májusban alapított egy díjat. A „Lakossági Szabadidősport Támogatásáért” elismerést azok a magánszemélyek, civil szervezetek, egyesületek, szövetségek, cégek, vállalkozások, önkormányzatok kaphatják, amelyek jelentős mértékben támogatják Fejér vármegyében a lakossági szabadidősportot.

Kozmeghallg23 Szabadidosport dij1

Az elismerést elsőként Székesfehérvár Önkormányzatának ítélte oda a Szövetség. A díszes serleget dr. Cser-Palkovics András polgármester vette át.

A közmeghallgatásra készült el az a tájékoztató, amely az Önkormányzat, valamint intézményei, gazdasági társaságai tevékenységéhez szükséges energiabeszerzésről, az energiaellátásról szól.

(ÖKK, fotó: Simon Erika)